0

بهترین غذاها و نوشیدنی ها برای گلودرد

بهترین غذاها و نوشیدنی ها برای گلودرد

بهترین غذاها و نوشیدنی ها برای گلودرد

در این پست از سایت تفریحی آلناز قصد داریم به معرفی بهترین غذاها و نوشیدنی ها برای گلودرد بپردازیم. داشتن گلودرد می تواند تجربه وحشتناکی باشد و خوردن و بلعیدن آن را دشوار و دردناک می کند. بدیهی است که خوردن و آشامیدن برای سلامتی شما ضروری است. در اینجا ما به غذاها و نوشیدنی هایی که باید برای کمک به گلودرد خود مصرف کنید و از آنهایی که باید اجتناب کنید نگاه می کنیم.

غذاها و نوشیدنی هایی که برای گلودرد مفید هستند

  • موز – میوه‌ای نرم که برای گلو راحت می‌شود و همچنین سالم و سیرکننده است.
  • آب انار – مطالعات نشان می دهد که آب انار می تواند التهاب را کاهش دهد و با عفونت مبارزه کند.
  • میوه های منجمد – شربت ها و بستنی های میوه ای می توانند التهاب را تسکین دهند.
  • عسل – مطالعات نشان می‌دهد که عسل می‌تواند زخم‌ها را التیام بخشد و با عفونت مبارزه کند و همچنین خوشمزه و آرام‌بخش است.
  • سوپ مرغ – گفته شده است که سوپ مرغ دارای خواص التهابی است که می تواند راه های هوایی را پاک کند و علائم گلودرد را تسکین دهد.
  • چای – چای و سایر نوشیدنی های گرم می توانند گلو را تسکین دهند.
  • ماست ها و اسموتی ها – این ها سرشار از مواد مغذی هستند و می توانید برای سهولت در مصرف، یک نی میل کنید.
  • تخم‌مرغ‌های همزده – بافت تخم‌مرغ‌های همزده را نرم می‌کند و مصرف آن را آسان می‌کند. همچنین تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین است.
  • سبزیجات (خوب پخته شده) – تا زمانی که پخته شوند تا نرم شوند، سبزیجاتی مانند سیب زمینی، کلم و هویج گزینه خوبی برای گلودرد هستند.

غذاها و نوشیدنی هایی که باید از آنها دور بمانید

  • هر چیزی مرکبات – میوه ها و آب مرکبات اسیدی هستند به این معنی که می توانند گلودرد را بیشتر تحریک کنند.
  • غذاهای سفت یا ترد – نان تست خشک، آجیل و کراکر همگی لبه های تیز دارند که می تواند باعث درد بیشتر گلوی ملتهب شود.
  • سس گوجه فرنگی – گوجه فرنگی نیز اسیدی است که می تواند گلو درد را عصبانی کند.
  • الکل – الکل و دهانشویه های حاوی الکل می توانند باعث سوزش گلو درد شوند. الکل همچنین می تواند شما را کم آب کند که می تواند مشکلات بیشتری ایجاد کند.
  • تنباکو – سیگار کشیدن و استنشاق دود دست دوم فقط گلو درد را تشدید می کند.
  • برخی ادویه جات – برخی ادویه ها مانند فلفل، جوز هندی و سس های تند می توانند التهاب گلو را بدتر کنند.
  • غذای ترش یا ترشی – هر غذایی که با سرکه یا نمک ساخته شده باشد می تواند التهاب را بیشتر تحریک کند.

مانند هر جنبه ای از زندگی، تعادل ایده آل است، اما رعایت توصیه های بالا ممکن است به شما در مدیریت بهتر گلودرد کمک کند.

نظرات کاربران

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب سایت تفریحی آلناز تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 − 5 =

مشاهده بیشتر